Roulette FM

Biltse Rading vanaf 27 juli vier weken afgesloten voor doorgaand verkeer

Van 27 juli tot 22 augustus is de Biltse Rading vanwege asfalteringswerkzaamheden afgesloten, inclusief de aansluiting met de A27.

De gemeente Utrecht vervangt in die periode het asfalt vanaf het Kardinaal Alfrinkplein tot de Voorveldselaan en vanaf de invoegstroken bij de Voordorpsedijk tot aan de gemeentegrens met De Bilt.

Gemeente De Bilt past in diezelfde periode de verkeerslichten aan op de kruising Biltse Rading en Blauwkapelseweg. Dat is nodig om de veiligheid van overstekende fietsers te vergroten.

Op de A27 wordt in deze periode de afslag Veemarkt De Bilt afgesloten. Vanaf De Bilt kan het verkeer niet over de Biltse Rading naar Utrecht rijden en omgekeerd.

Verkeer vanuit De Bilt naar Utrecht wordt omgeleid via de Utrechtseweg (N237) en de Berekuil. De werkzaamheden aan de kruising Utrechtseweg/Universiteitsweg zijn dan net afgerond. Verkeer dat vanuit Utrecht de stad uit wil, wordt omgeleid via de Waterlinieweg.

Van buslijn 77 komen de haltes aan de Alfred Nobellaan, Hessenweg, Looydijk en Dr. Letteplein te vervallen. Er komen vervangende haltes aan de Groenekanseweg en de Bilthovenseweg in De Bilt. Op verzoek zal de buschauffeur ook stoppen bij halte Kerklaan op de Utrechtseweg in De Bilt.

Meer informatie over wijzigingen openbaar vervoer: u-ov.info.