Activiteiten zaterdag 17 maart

dinsdag 13 maart 2018 08.51 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 13 maart 2018 08.51 uur | auteur: Tom van Helderen

Rondleiding (Oud Zuilen)
Waan je in de tijden van krijgsheren, adel, ridders en toernooien. Dat kan tijdens een van de rondleidingen in het Slot Zuylen aan het Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen. De rondleidingen worden ieder uur tussen 11.30 en 15.30 uur gegeven. De toegang is 10,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.


Gluren (De Bilt/Bilthoven)
Gluren bij de buren, alweer de 10e editie, draait op volle toeren. Tijdens het weekend zullen particulieren weer hun deuren openen voor optredens van kleinschalige (amateur) gezelschappen. Het zal dit keer een extra feestelijk weekend worden omdat Gluren bij de Buren een jubileum viert. Tien jaar succesvolle optredens, gastvrije huizen en verschillende kunstenaars. Ook nu weer een gevarieerd aanbod. De optredens vinden plaats op ongeveer 20 adressen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 
Kindersterrenavond (Utrecht)
Niemand vroeg naar bed! Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar zijn Kinderkijkavonden in de voorjaarsvakantie. Beklim de trappen van de sterrenkoepels en neem een kijkje door de telescopen van Sonnenborgh. In de lezing ontdek je alles over de maan, planeten en sterren. Je bent van 19.30 uur tot 21.00 uur welkom in Sonnenborgh Museum & Sterrenwacht aan de Zonnenburg 2 in Utrecht. De toegangsprijs is 11,50 euro, voor begeleiders 9,50 euro.

Advertenties