Activiteiten woensdag 19 juni

woensdag 12 juni 2019 17.40 uur | laatst gewijzigd: woensdag 12 juni 2019 18.41 uur | auteur: Tom van Helderen

Muziekles (Den Dolder)
KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist houdt een speciale proefles voor de cursus Muziekplezier van 1 tot 4 in basisschool De Kameleon in Den Dolder. Tijdens deze proefles ontdekken kinderen van 1 tot 4 jaar samen met (groot)ouders het plezier van het maken van muziek. Er wordt geklapt, gezongen, bewogen en gespeeld op verschillende instrumenten die geschikt zijn voor zeer jonge kinderen. Ritme, houding, muzikaliteit en vooral veel plezier voor kind én (groot)ouder staan centraal in deze cursus. Je bent om 09.30 uur welkom met je peuter in Kameleon Den Dolder aan de Schroeder van der Kolklaan 1 in Den Dolder. De kosten bedragen 5 euro.

 
Reis door het verleden (Haarzuilens)
'Bon Voyage! The Golden Age of Travel' is een turn-of-the-20th-century expositie waarin Baron Etienne van Zuylen en Barones Hélène de Rothschild je een intieme glimp geven in hun reisverleden. Je wordt meegenomen naar een glorieus tijdperk waarin reizen een absolute luxe was, alleen weggelegd voor the happy few. De tentoonstelling is dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur te zien in Kasteel de Haar aan de Kasteellaan 1 in Haarzuilens. De toegangsprijs is 17 euro, voor kinderen 11 euro.


Examenvoorstellingen (Utrecht)
Meer dan 700 studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht doen examen in ruim veertig studierichtingen en vieren dat met een flinke hoeveelheid evenementen op verscheidene locaties in Utrecht, die gratis toegankelijk zijn voor publiek. HKU Exposure bestaat uit theatervoorstellingen, filmvertoningen, concerten, exposities en een spectaculaire fashionshow. Achtergrondverhalen, portfolio's van studenten en het gehele programma zijn te vinden op exposure.hku.nl

 
Wandelexcursie (Zeist)
Iedere derde woensdag van de even maand start een wandelexcursie op landgoed Heidestein. Het vertrek is om 14.00 uur bij de schaapskooi, die u vindt door de bordjes 'Schaapskooi' te volgen vanaf het einde van de parkeerplaats van het Utrechts Landschap aan de Pr. Margrietlaan in Zeist. De gids laat u wonderen van de natuur zien en vertelt over het nut van begrazen. Zeer waarschijnlijk zult u de schapen op de heide tegenkomen. De deelname is gratis.

Advertenties