Koninklijke onderscheidingen bij vrijwillige brandweer

zondag 22 september 2019 11.30 uur | laatst gewijzigd: maandag 23 september 2019 08.39 uur | auteur: Redactie RouletteFM

Burgemeester Potters heeft zaterdag drie leden van de vrijwillige brandweer de versierselen opgespeld van de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heren W. van Voorst, T. van der Woude en N. van Meeuwen kregen de lintjes tijdens de jaarlijkse korpsdag van de vrijwillige brandweer.

De heer Van Voorst heeft naast zijn reguliere werk zich 28 jaar ingezet voor de vrijwillige brandweer bij de post Groenekan. Sinds september is hij hoofdbrandwacht. Ook zet hij zich als vrijwilliger in voor de Hersteld Hervormde Gemeente van Groenekan en de Bijzondere Begraafplaats in Groenekan.
De heer Van der Woude heeft zich naast het runnen van zijn eigen bedrijf al 30 jaar ingezet bij de vrijwillige brandweer. In 1990 begon hij daarmee in Tienhoven en vervolgens is hij overgestapt naar Westbroek. Bij de brandweer is hij manschap, chauffeur en bevelvoerder. Ook zet hij zich in Westbroek in voor de Wielerronden en voor de Oranjevereniging.
De heer Van Meeuwen is sinds 1971 vrijwilliger bij de brandweer. Daar heeft hij gediend tot oktober 1998; als laatste vervulde hij de rang van adjunct-hoofdbrandmeester. Sindsdien is hij in verschillende functies als vrijwilliger bij de brandweer betrokken.

agenda meer agenda

Geen agenda gevonden

Advertenties