Informatie en onderzoek van 10 gemeenten gebundeld

vrijdag 09 september 2016 15.30 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 09 september 2016 14.47 uur | auteur: Redactie

Tien gemeenten in de provincie Utrecht starten vandaag met het bijhouden van een regionale database.

Namens tien Utrechts gemeenten hielden Frans Backhuijs en Arjen Gerritsen, burgemeesters van respectievelijk Nieuwegein en De Bilt, de U10-buurtmonitor ten doop. 

De U10-buurtmonitor is een bron van actuele onderzoeksinformatie, die via een website vrij te raadplegen is en geeft op een eenduidige manier informatie op buurt-, gemeentelijk en regionaal niveau over uiteenlopende onderwerpen als wonen, bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en is altijd actueel. 

‘Door kennisdeling op gang te helpen, capaciteit uit te wisselen en klussen voor elkaar te doen, maak je de regio sterk. We mogen met elkaar trots zijn op dit soort gezamenlijke inspanningen’,  zei Gerritsen. 

De regio werkt al nauw samen, maar niet eerder op het terrein van informatie en onderzoek. Meer informatie over U10 vindt u via www.utrecht10.nl . De Buurtmonitor kunt u raadplegen via www.u10.buurtmonitor.nl.

 De tien samenwerkende, Utrechtse gemeenten zijn: De Bilt, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist.

agenda meer agenda

Geen agenda gevonden

Advertenties