Roulette FM

Brandweerharmonie zoekt dak boven hoofd

De 90-jarige Brandweerharmonie Bilthoven heeft op korte termijn een nieuwe repetitieruimte nodig voor de vrijdagavond. Wie helpt?

De Brandweerharmonie is een amateur muziekvereniging, bestaande uit blaasmuzikanten en een drumband. Al 90 jaar verzorgt de harmonie concerten en straatoptredens in binnen- en buitenland.

De harmonie oefende jaren in een basisschool, tot die werd verbouwd. Nu repeteren ze in de brandweerkazerne, maar ook die wordt op korte termijn verbouwd. De 60 enthousiaste muzikanten dreigen nu dakloos te worden. 

De harmonie oefent elke vrijdagavond. De muzikanten zijn dus met spoed op zoek naar een grote ruimte die elke vrijdagavond leegstaat. En waar bovendien plek is om een aantal instrumenten op te slaan. 

Heeft u een ruimte beschikbaar? Of kent u iemand die de ruimte heeft die de harmonie zoekt? Neem dan contact met via e-mailadres penningmeester@brandweerharmonie.nl

In september vierde de harmonie nog haar 90-jarige optreden met de spetterende show 'Water en vuur'. De harmonie hoopt van harte dat zij haar jubileumjaar kan afsluiten in een nieuwe repetitieruimte.