Roulette FM

Enthousiaste deelnemers aan Eet mee! bij Sofie

In het weekend van 27, 28 en 29 maart organiseert Stichting Eet Mee haar jaarlijkse initiatief Eet mee! bij Sofie.

In dit weekend nodigen  bewoners, bedrijven en organisaties plaatsgenoten die ze beter willen leren kennen uit voor een kop koffie met iets lekkers, een lunch, een drankje met een hapje of een etentje . Zo worden buurtgenoten op een originele manier bijeen gebracht om elkaar beter te leren kennen.  In De Bilt, Utrecht en Zeist is enthousiast gereageerd op dit initiatief.

Initiatieven:

  • Het College van B&W in De Bilt nodigt bezoekers van het Trefpunt (Kwintes) uit voor een koffie en taartmoment op vrijdag 27 maart van 9.30-10.30 uur in het gemeentehuis.
  • De Vereniging voor Samenlevingsopbouw WVT in Bilthoven nodigt op zaterdag 28 maart van 11.00-12.00 uur haar buren uit op de koffie met iets lekkers. 
  • Winkelcentrum Planetenbaan in Bilthoven nodigt buurtbewoners en klanten uit voor een gezellige lunch in het winkelcentrum op zaterdag 28 maart om 12.00 uur. 
  • De Immanuelkerk De Bilt ontvangt haar buren op zaterdag 28 maart om 17.30 uur voor een gezellige ontmoeting met buffet.  

Daarnaast nodigen tientallen bewoners in Utrecht, Zeist en De Bilt een aantal gasten uit voor een lunch of een etentje.

Ook een Sofie-etentje organiseren of aanschuiven bij een van de genoemde etentjes ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Stichting Eet Mee! via info@eetmee.nl of 030 2213498.