Activiteiten woensdag 13 december

woensdag 06 december 2017 19.31 uur | laatst gewijzigd: woensdag 06 december 2017 19.31 uur | auteur: Tom van Helderen

Mindful Parenting (Zeist)
Doe mee aan de introductieworkshop Mindful Parenting. Ouders kunnen kennismaken met de principes van mindful parenting, ofwel: aandachtig ouderschap. Veel ouders ervaren de opvoeding van hun kinderen als een uitdaging. Dat kan verschillende redenen hebben: de pittige balans tussen werk en gezin, een lastige levensfase of een temperamentvol kind. Speciaal voor die ouders ontwikkelde prof. dr. Susan Bögels de training Mindful Parenting. De workshop wordt van 9.15 tot 11.30 uur gehouden in het Centrum voor Jeugd en Gezin aan De Clomp 1904 in Zeist. De workshop is gratis toegankelijk.


Rondleiding (Oud Zuilen)

Waan je in de tijden van krijgsheren, adel, ridders en toernooien. Dat kan tijdens een van de rondleidingen in het Slot Zuylen aan het Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen. De rondleidingen worden ieder uur tussen 11.30 en 15.30 uur gegeven. De toegang is 10,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Lezing (Bilthoven)
Hans Croiset brengt Vondel tot leven in zijn nieuwe roman 'Ik, Vondel'. Hij laat Vondel, die aan de basis van onze taal en literatuur heeft gestaan, naar woorden zoeken om zijn twijfels, zijn tijd en zijn wereld vorm te geven. Het levensverhaal van Vondel, fonkelend en energiek verteld! Hans Croiset is om 20.00 uur te gast in de Bilthovense Boekhandel aan de Julianalaan 1 in Bilthoven. De toegangsprijs is 5 euro.

Advertenties