Echtpaar Van der Steeg-Van Sandwijk viert 60-jarig jubileum

maandag 08 januari 2018 18.23 uur | laatst gewijzigd: maandag 08 januari 2018 18.47 uur | auteur: Redactie

Loco-burgemeester Madeleine Bakker feliciteerde op 2 januari het echtpaar Thijs van Dongen en Ans Hesseling met hun diamanten huwelijk.

Thijs en Ans trouwden 60 jaar geleden in Alphen aan den Rijn. Thijs werd geboren in Rotterdam. Toen hij 12 jaar was, begon zijn vader een schoenmakersbedrijf aan de Hessenweg in De Bilt.

Ans groeide in Alphen aan den Rijn op. Ze ontmoette Thijs in een kerk in De Bilt, waar ze met een vriendin een kerkdienst bijwoonde. Er wisselden adressen uit en het weekend erop fietste Thijs met een vriend onaangekondigd naar Alphen aan den Rijn. 

Thijs en Ans kregen verkering en tijdens zijn diensttijd was Thijs vaak in Alphen aan den Rijn te vinden. Thijs begon op zijn 13e als timmerman te werken bij aannemersbedrijf Hoedeman op het dr. Letteplein. Daarna werkte hij als onderhoudsman voor een makelaar in Bilthoven en ten slotte als onderhoudstimmerman bij Bouwbedrijf De Jong in Bilthoven. 

Na hun trouwen woonden ze op een zolder tegenover het politiebureau in het oude dorp De Bilt. Ze verhuisden 3 jaar later naar de Planetenbaan en wonen sinds 1974 in Centrum II in Bilthoven.

Het paar kreeg 3 dochters en een zoon en heeft 6 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Ze vieren hun huwelijksfeest op een later tijdstip.

Advertenties