Activiteiten dinsdag 16 januari

woensdag 10 januari 2018 15.52 uur | laatst gewijzigd: woensdag 10 januari 2018 15.52 uur | auteur: Tom van Helderen

Rondleiding (Oud Zuilen)
Waan je in de tijden van krijgsheren, adel, ridders en toernooien. Dat kan tijdens een van de rondleidingen in het Slot Zuylen aan het Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen. De rondleidingen worden ieder uur tussen 11.30 en 15.30 uur gegeven. De toegang is 10,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.


Zonnepanelen (De Bilt)
Energiecoöperatie BENG! organiseert een informatieavond over zonnepanelen voor inwoners van gemeente De Bilt. De bijeenkomst wordt geleid door een onafhankelijk deskundige en vindt plaats in De Bilt bij één van de vrijwilligers thuis. Zelf stroom opwekken wordt steeds aantrekkelijker: alle aspecten komen aan de orde tijdens deze avond. Aanmelden voor de avond kan via jos@beng2030.nl. U ontvangt bericht over tijd en plaats. Het is handig om uw energierekening mee te nemen.


Utrechtse Euro (Zeist)
Als recente deelnemer van de Utrechtse Euro faciliteert Ondernemershuis Zeist om 20.00 uur een avond rondom en in samenwerking met de Utrechtse Euro. Tijdens deze avond bespreken we de werking van lokaal geld. Hoe kan lokaal geld ondernemers versterken? Hoe haal je extra omzet uit het Utrechtse Euro netwerk? Hoe zorgt rentevrij krediet in Utrechtse Euro’s voor extra stimulans. De avond begint om 20.00 uur in Het Ondernemershuis Zeist aan de 1e Dorpsstraat 13 in Zeist.

Advertenties