Activiteiten woensdag 17 januari

woensdag 10 januari 2018 15.52 uur | laatst gewijzigd: woensdag 10 januari 2018 15.53 uur | auteur: Tom van Helderen

Rondleiding (Oud Zuilen)

Waan je in de tijden van krijgsheren, adel, ridders en toernooien. Dat kan tijdens een van de rondleidingen in het Slot Zuylen aan het Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen. De rondleidingen worden ieder uur tussen 11.30 en 15.30 uur gegeven. De toegang is 10,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Soefiavond (Bilthoven)
Hoe kunnen wij ons openen voor het Leven, zoals een roos dat doet? Voor de schoonheid en de zoetheid, maar ook voor de moeite en de pijn? Tijdens 'De geur van de roos' vertelt Sakya van Male hoe het lichaam daarbij kan helpen. Dans, beweging, rust en meditatie zullen elkaar daarbij afwisselen. Danservaring is niet nodig. Je bent om 20.00 uur welkom op deze avond van de Soefibeweging in de Woudkapel aan de Beethovenlaan 21 in Bilthoven. De toegang is gratis.

Boekencursus (Bilthoven)
Een nieuwe cursus van drie avonden bij Bibliotheek Idea in Bilthoven. Tussen de boeken gaan deelnemers op stap met hoofdpersonen uit de literatuur en film. We bekijken filmfragmenten, lezen voor uit romans en gaan er met elkaar over in gesprek. Gaandeweg ontdekken we dat de uitdagingen die heldinnen onderweg tegenkomen veel parallellen vertonen met ons eigen levenspad. Meer informatie en aanmelden via www.ideacultuur.nl/bibliotheek

 

Advertenties