Lintjes in Hollandsche Rading, Bilthoven en Maartensdijk

Burgemeester Potters heeft drie inwoners van de gemeente De Bilt onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau tijdens de Lintjesregen.

De heer G. Boorsma uit Hollandsche Rading heeft vrijwilligerswerk verricht voor de Vereniging Nederland-China. Ook zet hij zich in voor het Gilde Utrecht, Natuurmonumenten, de Open Monumenten dag, het Noorderpark, de Algemene begraafplaats in Maartensdijk, de Historische Vereniging Maartensdijk en nog meer.

Mevrouw Prins-van der Put uit Bilthoven maakte de Julianaschool in Bilthoven onderdeel gemaakt van de lokale gemeenschap. Zij heeft zich ingezet voor de Centrumkerk in Bilthoven, is voorzitter van het programma beleidsbepalend orgaan bij RouletteFM/RTV De Bilt, actief bij Kunst In De School, Veilig Verkeer De Bilt, Open Monumentendag, Het Gilde Utrecht, de Stichtingsraad jumelage Coesfeld-De Bilt en de Klankbordgroep Centrum Bilthoven.

De heer N. de Vries uit Maartensdijk is 25 jaar vrijwilliger bij Sport Vereniging Maartensdijk, is actief bridgespeler bij de Bridge Club Hollandsche Rading en vrijwilliger bij de lokale Oranje vereniging.


advertentie