Geslaagde recordpoging Streetlab bij WP

Donderdag 10 maart verbrak Streetlab samen met WP-leerlingen het record ‘High Five geven in mascottepak’.

Vlak voor de pauze werd nog even geoefend met high fives geven. Daarna stroomde de hal vol met leerlingen. Ze moedigden luidkeels de groep medeleerlingen aan, die via een parcours high fives gaf aan een onherkenbare Daan Boom in mascottepak.

Het oude record van 50 keer in één minuut werd verpulverd. Een groot succes dus voor de jongens van Streetlab, die voor deze speciale gelegenheid terugkeerden naar hun oude middelbare school: de Werkplaats in Bilthoven.

Na afloop van de recordpoging was de hal bezaaid met confetti. Na de nodige selfies van leerlingen, gingen de heren zelf aan de slag met een bezem om op te ruimen. Destijds waren de jongens ook al erg bekend met corvee, al was dat toen waarschijnlijk niet vrijwillig...

Daan, Jasper, Stijn en Tim leerden elkaar kennen via de schoolmusicals. Ze begonnen met het maken van School TV en kregen daar veel vrijheid voor. Ook toen waren ze al bezig met 'sociale experimenten', bijvoorbeeld of je als brugger makkelijk kon spijbelen.

Die experimenten doen ze nog steeds als Streetlab, maar nu denken ze wel iets langer na voor ze aan een experiment beginnen.


advertentie