Roulette FM

SVM gunt Kockengen 2 punten

Zaterdag ontving SVM de huidige koploper Kockengen. Promovendus Kockengen pakte de koppositie door enkele weken geleden thuis medekoploper FC De Bilt te verslaan.
SVM startte zonder de geblesseerde Bjorn Engel en Jorn Brefeld in de basis ,maar wel weer met Djoey Engel op het middenveld. SVM startte met overtuiging en spirit en zette de koploper goed vast op eigen helft.Het wachten was op de verdiende voorsprong voor de geelblauwen. Dat lukte pas in de 20e minuut.Een goed genomen vrije trap door Djoey Engel werd keurig in het doel getikt door de elke wedstrijd sterk voetballende Alexander Mclean.. Na de theepauze een zelfde wedstrijd beeld. Een verdedigend Kockengen en een gretig maar soms te slordig spelend SVM. Volkomen onverwachts scoorde Kockengen de gelijkmaker .Van grote afstand verdween de bal achter doelman Richard de Groot.Nu nam Kockengen het initiatief en SVM had even nodig om orde op zaken te stellen.SVM knokte zich prima terug in de wedstrijd en kreeg kansen om op de 2-1 voorsprong te komen:Jeroen Geurtsen vrij voor de keeper;Mike de Kok met afstandsschoten,een corner die door de voortreffelijke goalie van Kockengen uit zijn doel werd getikt.Goed doorzetten werd uiteindelijk beloond voor de geelblauwen. De onopvallend spelende Marcel Melissen speelde Mike de Kok goed aan en de topscoorder maakte alweer zijn 11 doelpunt in de 80 minuut.2-1 voor SVM. In de 88 minuut kreeg Kockengen een vrije trap.De voorzet werd niet weggekopt door de verdediging en de 2-2 stond op het score bord. SVM probeerde het nog wel.Jammer dat de beide teams de wedstrijd met 10 man moesten beëindigen.Een goed SVM verspeelt onnodig 2 punten en bewees FC De Bilt een goede dienst.