Roulette FM

Biltse politieke partijen presenteren zich op politieke markt

Wie met de politieke partijen van De Bilt wilde kennismaken, kon zaterdag 20 mei terecht op de politieke markt in het Biltse gemeentehuis.

Doel van de markt was om inwoners op informele wijze te laten kennismaken met de ideeën van de verschillende partijen, met de mogelijkheden om zelf actief te worden in de lokale politiek en met hoe die lokale politiek nu eigenlijk werkt. 

In de raadszaal van het gemeentehuis presenteerden de partijen zich met een kraampje. Ook burgemeester Sjoerd Potters was aanwezig. Hij maakte een praatje met alle partijen en met de aanwezige bezoekers.

Helaas viel de opkomst tegen. Dit hield waarschijnlijk verband met de vele andere activiteiten en evenementen die deze zaterdag werden georganiseerd in gemeente De Bilt.

Heeft u deze markt gemist en wilt u misschien maatschappelijk actief worden? Of heeft u vragen? Een overzicht van de actieve partijen in De Bilt, hun raads- en commissieleden en de contactgegevens vindt u op https://raadsinformatie.debilt.nl/Gemeenteraad.