Roulette FM

Nieuw mantelzorgcafé Den Dolder trekt nog geen bezoekers

Mantelzorgcafé Den Dolder heeft twee weken geleden de deuren geopend, maar tot nu toe nog geen bezoekers ontvangen. Met hulp van de gemeente en wijkteams moet daar nu verandering in komen.

Annemieke Bol, mantelzorgmakelaar-en coach, is de oprichter van het mantelzorgcafé in Den Dolder. 'We zijn nu twee weken open maar hebben helaas nog geen bezoekers gehad.' De mantelzorgmakelaar heeft het café opgezet om mantelzorgers te helpen met werk-en woon gerelateerde problemen en ook om een luisterend oor te bieden. 'In de toekomst zou ik ook graag thema bijeenkomsten houden waarin mensen echt voor een specifiek probleem kunnen langskomen', vertelde de mantelzorgmakelaar verder.

Afgelopen week heeft Annemieke gesproken met de gemeente en de wijkteams zijn nu ook bewust van de aanwezigheid van het café. Ook heeft zij op meerdere plekken in het dorp flyers opgehangen. Ze hoopt dat deze initiatieven samen voor bezoekers zorgen. Het café is tot en met de zomervakantie elke woensdag van 10.00 tot 12.00 te vinden in de Werkkamer in Den Dolder.


advertentie