Adverteren

Roulette FM staat aan in Midden Nederland. Roulette FM is de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek. We zijn in de driehoek Utrecht - Hilversum - Amersfoort in de ether te beluisteren op 106.6 FM, achter de kabelkrant Regio TV De Bilt - kanaal 43 in het digitale pakket van Ziggo. Ook is Roulette FM te ontvangen via kanaal 918 op de digitale kabel bij Ziggo, in de gemeenten De Bilt, Utrecht, Maarssen, Breukelen, De Ronde Venen, Woerden, Montfoort, Ouderkerk, Bergambacht, Schoonhoven, Lopik, Montfoort, Vianen, Culemborg, Houten en Nieuwegein. En natuurlijk wereldwijd via roulettefm.nl en de diverse apps.

De muziek op Roulette FM

Roulette FM is een radiozender die zich duidelijk onderscheidt van het huidige radioaanbod in Midden-Nederland. 24 uur per dag muziek, informatie en regionieuws in een uitgekiende muziekmix (AC format) die uw doelgroep 25+ tot 60 jaar zeer aanspreekt. Op Roulette FM hoor je de grootste hits en vergeten parels van de afgelopen 50 jaar, afgewisseld met de beste nieuwe muziek.
In elk programma legt Roulette FM grote nadruk op kwaliteit. Roulette FM draait de muziek waar uw doelgroep graag naar luistert.

Nieuws, actualiteiten & activiteiten

Roulette FM besteedt veel aandacht aan het nieuws in de regio. Van afvalinzameling tot zwemwater, van politie tot politiek en van uitgaan tot achtergronden, u hoort het op Roulette FM. Dagelijks in het Regionieuws, samengesteld door onze redactie. Bovendien zendt Roulette FM het NOS-nieuws (internationaal en landelijk nieuws) uit. Ook brengt Roulette FM uw doelgroep elk uur snel op de hoogte met hoofdpunten van het nieuws. De ANWB verzorgt tweemaal per uur actuele verkeersinformatie. Aankondigingen van activiteiten in de regio presenteert Roulette FM in de Uitagenda.

Adverteren op Roulette FM

Radioreclame op Roulette FM is voor ondernemers goed betaalbaar. Daarnaast bereikt u de voor u interessante doelgroep van 25+ tot 60 die in Midden-Nederland wonen en werken. Ook is het een uitstekende manier om uw boodschap of product business-to-business te communiceren. Bij veel bedrijven is het geluid van Roulette FM favoriet.

Radioreclame werkt

Wekelijks stemmen in de stedendriehoek Utrecht – Hilversum – Utrecht 45.000 mensen af op Roulette FM (op basis van landelijke cijfers). U kunt deze mensen zeer effectief bereiken. Roulette FM biedt een snel en flexibel reclame medium met aantrekkelijke advertentietarieven en lage productiekosten.

Contact

Neem nu contact op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van adverteren op Roulette FM.
Mail ons via: sales@roulettefm.nl


advertentie