Adverteren

Roulette FM staat aan in Midden NederlandRoulette FM is de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek. We zijn in de driehoek Utrecht - Hilversum - Amersfoort in de ether te beluisteren op 106.6 FM.  Maar ook op de kabel in de gemeente De Bilt op 101.9 FM, achter de kabelkrant Regio TV De Bilt - kanaal 43 in het digitale pakket van Ziggo. Ook is Roulette FM te ontvangen via het digitale glasvezelnetwerk XMS-net in Amersfoort, Vathorst, Soest en Soesterberg via 104.6 FM en wereldwijd via het internet op roulettefm.nl.


De muziek op Roulette FM

Roulette FM is een radiozender die zich duidelijk onderscheidt van het huidige radioaanbod in Midden-Nederland. 24 uur per dag muziek, informatie en regionieuws in een uitgekiende muziekmix (AC format) die uw doelgroep 25+ tot 60 jaar zeer aanspreekt. Op Roulette FM hoort u de grootste hits van de afgelopen 30 jaar, afgewisseld met de beste nieuwe muziek.
In elk programma legt Roulette FM grote nadruk op kwaliteit. Roulette FM draait de muziek waar uw doelgroep graag naar luistert.

Nieuws, actualiteiten & activiteiten

Roulette FM besteed erg veel aandacht aan het nieuws in de regio. Van afvalinzameling tot zwemwater, van politie tot politiek en van uitgaan tot achtergronden, u hoort het op Roulette FM. Dagelijks hoort u halverwege elk uur het Regionieuws, samengesteld door onze redactie. Bovendien heeft Roulette FM een contract afgesloten met Novum nieuws (internationaal en landelijk nieuws) voor het uitzenden van haar bulletins op het hele uur. Ook brengt Roulette FM uw doelgroep elk uur snel op de hoogte met hoofdpunten van het nieuws. De ANWB verzorgt tweemaal per uur actuele verkeersinformatie. Aankondigingen van activiteiten in de regio presenteert Roulette FM in de Uitagenda. Roulette FM zendt elke werkdag een actualiteitenprogramma uit. Dit programma is snel, nieuwsgierig en compleet. Met aankondigingen van activiteiten in de regio, achtergronden bij het nieuws, rapportages, politiek, cultuur, sport en live gesprekken zit onze redactie bovenop datgene wat speelt in het dagelijkse leven van uw doelgroep.

Adverteren op Roulette FM

Radioreclame op Roulette FM is voor u als ondernemer zeer goed betaalbaar. Daarnaast bereikt u de voor u interessante doelgroep van 25+ tot 60 die in Midden-Nederland wonen en werken. Ook is het een uitstekende manier om uw boodschap of product business-to-business te communiceren. Bij veel bedrijven is het geluid van Roulette FM inmiddels favoriet.

Radioreclame werkt

Wekelijks stemmen in de stedendriehoek Utrecht – Hilversum – Utrecht ruim 55.000 mensen af op Roulette FM (op basis van landelijke cijfers). U kunt deze mensen zeer effectief bereiken, met een laag niveau van reclame vermijding. Roulette FM biedt een snel en flexibel reclame medium met aantrekkelijke advertentie tarieven en lage productiekosten.

Contact

Neem nu contact op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van adverteren op Roulette FM. Heeft u serieuze interesse, informeer dan gelijk naar onze speciale introductieaanbieding.
Mail ons via: sales@roulettefm.nl


advertentie