Businessclub

De STILOB-Businessclub bestaat uit bedrijven en instellingen die Regio TV De Bilt en Roulette FM een warm hart toedragen en de omroep financieel steunen.

De STILOB-Businessclub houdt een keer per jaar een informele netwerk bijeenkomst. Hier worden de huidige stand van zaken en de toekomstplannen van Regio TV De Bilt en Roulette FM bekendgemaakt.

En wat doet de STILOB voor de leden van de Business Club?

Alle leden prijken op het speciale STILOB Business Club bord in de studio van Regio TV De Bilt/Roulette FM. Op verzoek van de deelnemende bedrijven maakt de Regio TV De Bilt speciale reportages over deze bedrijven, bijvoorbeeld bij openingen, verbouwingen, open dagen, jubilea, e.d.

Ook op tekst-tv van Regio TV De Bilt wordt extra aandacht geschonken aan de leden van de businessclub. Bovendien worden de leden van de STILOB Business Club elk jaar uitgenodigd om te gast te zijn in het Roulette FM programma 'Ondernemen in de Regio'.

Verder treft u de namen van de clubleden op de website van Regio TV De Bilt en Roulette FM.

Onze huidige leden zijn:

Woonstichting SSW De Bilt www.ssw.nl

Wilt u lid worden van de STILOB-Business Club, neem dan contact op met Sander de Vos via e-mail sanderdevos@roulettefm.nl of bel tijdens kantooruren tel. 030 - 22 87 205.


advertentie