Tip de redactie

Nieuwswaardige foto's en video's kun je hier uploaden naar Roulette FM. Het is aan de redactie om te bepalen of en in welke vorm je bijdrage wordt gebruikt in onze berichtgeving op radio of internet. Bestandsformaten Voor foto's is alleen een .jpg bestand te gebruiken.

Achtergrondinformatie

Als wij een bijdrage willen gebruiken, maar de beeldkwaliteit is niet hoog genoeg of de redactie wil meer achtergrondinformatie, dan neemt de nieuwsredactie contact met je op. Vermeld bij voorkeur dus ook je telefoonnummer.

Algemene voorwaarden
Met het uploaden van een bijdrage: geef je Stichting Lokale Omroep De Bilt het recht om het foto- en videomateriaal onbeperkt te gebruiken voor publicaties; accepteer je dat de Stichting Lokale Omroep De Bilt geen aansprakelijkheid aanvaardt, die uit het gebruik voortvloeit en vrijwaar je de Stichting Lokale Omroep De Bilt, indien derden ons aanspreken omdat zij menen dat hun rechten zijn geschonden. Foto's met daarin racistische, discriminerende en/of kwetsende uitingen worden niet gepubliceerd. Breng jezelf of anderen niet in gevaar bij het maken van beelden en houd je aan de wet.

Vragen?
Heb je nog vragen of ondervind je technische problemen met het uploaden, e-mail dan naar redactie@roulettefm.nl. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Akkoord met de voorwaarden


Contact

Stichting Lokale Omroep De Bilt

Adres

Grote Beer 33A
3721RM te Bilthoven

Telefoon

030 - 22 81 995

E-mail

info@roulettefm.nl


advertentie